skip to Main Content
Wat Moet Je Doen Als Je Sleutel Afbreekt?

Wat moet je doen als je sleutel afbreekt?

Zo nu en dan komen we in situaties waar we liever niet in willen zitten. Je laat per ongeluk je telefoon vallen, je rijdt met jouw auto net langs een muurtje of je kom net thuis van werk en je sleutel breekt af in de deur. Als zulke dingen gebeuren, dan kan het soms lijken alsof de hele wereld tegen je is die dag. Toch zul je iets moeten doen om je huis in te komen, want er zit een afgebroken sleutel in jouw slot. En wat kun je nou doen als je in deze situatie komt?

Ga niet zelf aan de gang

Om te beginnen is het erg aan te raden om niet zelf hier een oplossing voor te gaan vinden. Als je hier zelf mee aan de slag gaat, dan is de kans groot dat je de schade enkel erger aan het maken bent. Dit is natuurlijk erg zonde en om deze reden raden wij dan ook zeker aan om niet zelf te proberen om de sleutel eruit te halen, tenzij dit echt makkelijk met je hand te doen is. Probeer de situatie dus goed in te schatten om te kijken wat in jouw geval het beste is om te doen.

slotenmaker Rotterdam

Neem contact op met een slotenmaker

In de meeste gevallen is het handig om direct slotenmaker Rotterdam te bellen. Door contact op te nemen met slotenmaker Rotterdam kun je zo snel mogelijk van het probleem afkomen. Een slotenmaker komt dan naar jouw woning toe en zorgt dat jouw slot vervangen wordt. Een slotenmaker kan je dan precies vertellen welke sloten het beste zijn voor jouw deur en hoe je dit probleem in de toekomst kunt voorkomen. Kom jij dus in een situatie waarbij jouw sleutel afbreekt in het slot? Ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een slotenmaker die jou hierbij kan helpen. Zoek ook een plek waar jij even comfortabel kunt wachten totdat de slotenmaker gearriveerd is. 

Back To Top