skip to Main Content

Wij drukken uw posters en flyers

Wenst u posters te laten drukken voor een evenement of ander doeleinde? Wij zijn uw betrouwbare specialist voor al uw drukwerk. Een poster dient altijd goed op te vallen, of dit nu voor een event, verkiezingscampagne of reclame is. Bij ons kunt u posters en flyers laten drukken tegen een scherpe prijs. Een poster of flyer biedt u eindeloze mogelijkheden. Wilt u een kleine of een grote oplage posters bestellen? Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij uw gewenste posters of flyers zo spoedig mogelijk kunnen drukken.

Boekje Pienter

Wat wilt u uitstralen met uw flyer of poster?

Voordat wij uw poster of flyer drukken, horen wij graag van u wat u wenst voor de uitstraling van uw posters of flyers. Hiertoe bieden wij diverse mogelijkheden.
Mogen wij uw poster veredelen met hoogglanslak? Dan komen de kleuren van uw poster of flyer extra mooi uit, vooral wanneer het motief zich in het midden van de poster bevindt. Wij kunnen posters in diverse kleuren drukken. Om uw poster echt onder de aandacht te brengen, raden wij u een poster in fluoriserende kleuren aan.
Indien u hierbij voor een zwarte tekst kiest, valt uw poster pas echt op. Bij ons kunt u ook terecht voor waterbestendige posters en flyers. Handig wanneer u een event organiseert en deze posters ook buiten wenst te hangen. Onze grafisch ontwerpers kunnen ook veel voor u betekenen in het ontwerp van uw poster of flyer. Mogen wij uw posters of flyers ontwerpen en drukken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Back To Top